A kamerás megfigyelés

Napjainkban a biztonság egyik alappillére a kamerás megfigyelőrendszer. Ez teljesen egyértelműnek mondható, mivel egy adott irodát, boltot nem tudnak 0-24-ben őrizni, így a felvétel az objektum védelmét jelentené. Ám a felvételek érintik a vásárlók, vendégek személyiségi jogait.

Mikor használhatunk elektronikus figyelőrendszert?

  • üzleti, fizetési, bank- és értékpapírok védelme
  • vagyonvédelem
  • veszélyes anyagok őrzése
  • az emberi élet, testi épség személyi szabadság védelme

Jogszabály

Fontos, hogy elektronikus megfigyelőrendszer kizárólag magánterületen alkalmazhatóvalamint nem alkalmazható kamera olyan helyen, ahol a megfigyelés az emberi méltóságot sértheti, így különösen öltözőben, próbafülkében, mosdóban, illemhelyen stb.

Kamerás megfigyelés esetén jól látható helyen, jól olvashatóan figyelemfelhívó jelzést szükséges elhelyezni arról a tényről, hogy az adott területen elektronikus megfigyelőrendszert alkalmaznak, valamint adatkezelési tájékoztatót kell közzétenni a megfigyelés céljáról.

Video megfigyelés a hazánkban

Mivel a biztonságtechnika egyik legnagyobb alappillére a kamerarendszer, így elengedetlen, hogy a legjobb minőséggel őrizzük tulajdonunkat. Ezzel a technikával a legegyszerűbben tudunk megfigyelni többféle területet, és ezekről lementett felvétel is készül.

Termékkínálat:

Széleskörű terméklistánk majdnem minden igényt ki tud elégíteni, így a legtöbb problémára orvoslást találunk!

Oktatás: A későbbi gördülékeny beüzemeléshez és használathoz minden partnerünk számára ingyenes oktatást biztosítunk, illetve garanciális termékkel látjuk el őket.

De kik is vagyunk?

Riarex évek óta Magyarország egyik meghatározó vállalata a biztonságtechnikai beszállítói piacon. Vállalatunk számtalan telepítő céggel áll üzleti kapcsolatban, profi értékesítőink minden lehetséges kérdésre képesek válaszolni. Vegyék fel velünk a kapcsolatot – és keressenek minket bizalommal!

https://riarex.hu/hu/videomegfigyeles