Legyen Ön is a Hunet Kft partnere!

Sok rendszergazda cég van Magyarországon, sőt, nagyon sokan akár egyéni vállalkozóként is vállalnak különféle rendszerüzemeltetői munkákat. Kit érdemes cégünk IT gondjaival megbízni, ki az, akire nyugodtan rábízhatjuk a rendszergazda feladatokat?

Összetettebb feladat, mint hinnénk!

Ez a feladat sokkal összetettebb, mint elsőre gondolnánk. Nem csak az a feladat, hogy e-mail szervereket telepítgessünk, sokszor válhat szükségessé akár különféle eszközök beszerzése, hardveres javítás, vagy akár hálózatépítés, folyamatos felügyelet. Aki ismerni ezt a világot, az tudja, hogy mennyire komplikált tud lenni minden ilyen jellegű munka, és hogy mennyire összetett. Ráadásul a GDPR irányelveknek is meg kell felelni.

Mi a probléma az egyéni vállalkozókkal?

Sokszor az a gond velük, hogy egyedül dolgoznak. Nem érdemes egy olyan céget megbízni a feladatokkal, amely nem áll minimum pár emberből, valamint nincsenek benne specializált szaktudással rendelkező személyek.

Miért a Hunet rendszerüzemeltető Kft?

Az említett cég gyakorlatilag valamennyire kritériumnak megfelel. Megfelelően összetett szakember gárdájuk minden felmerülő problémára képes megoldást nyújtani, és az informatikai rendszerüzemeltetés minden lehetséges kérdésével tisztában vannak.

Legyen szó eszköz beszerzésről, tűzfalak telepítéséről, levelező programok karban tartásáról: mindenben fognak tudni nekünk személyes segítséget nyújtani.

Folyamatos monitoring – kedvező árakon

A folyamatos monitoring rendkívül fontos. Azt kell folyamatosan figyelemmel kísérni, hogy a rendszer működik-e – nem történhet leállás! Ezért is áll a cég folyamatos szerződéses partneri viszonyban az ügyfeleivel, klienseivel, hiszen ez a leginkább kifizetődő mindenkinek.