A balatoni fesztiválokról kizárólag taxival menjünk haza!

Van egy dolog, amit mindenképp érdemes szem előtt tartani: mégpedig azt, hogy a balatoni fesztiválok rendkívül jó hangulatban telnek, de valahogy haza is kell tudni jönni onnan. Nem mindegy, hogy hogyan próbáljuk meg, hiszen mehetünk akár a saját autónkkal is – de ez nem biztos, hogy jó ötlet.

Milyen következményei lehetnek annak, ha elkapnak minket a fesztivál után ittasan vezetve?

Ebben az esetben gyakorlatilag biztosra vehető, hogy el fogják venni a jogosítványunkat. Akár egy évre is bevonhatják, hogy egy bizonyos szintet túllép a véralkohol szintünk, vagy akár hosszabb időre. Bizony, ez nem tréfadolog!

Ezért is éri meg más megoldás után nézni, ha haza szeretnénk jutni a fesztivál után. De mégis mi a legjobb lehetséges döntés?

Menjünk haza taxi segítségével!

Mindig vegyük fontolóra az alábbi dolgot: mi lenne, ha taxit hívnánk, és azzal mennénk haza? Ez jó döntés, vagy mégsem? Hiszen, gondoljunk csak bele. Ő mindig épen haza fog minket vinni, és gyakorlatilag kizárt, hogy ittasan vezessen.

Ők mindig a legnagyobb józansággal, kipihenve érkeznek ezekre a rendezvényekre. Nekünk csak rá kell bízni magunkat a profi szakemberre, és ő minden problémánkat meg fogja oldani – haza fog minket vinni időre.

Mennyi idő egy jó sofőrt hívni?

Nem annyira sok idő, mint hinnénk. Ha csörög a telefon, akkor akár perceken belül a segítségünkre siet majd a jó szakember. Ennek köszönhetően jelenthető ki, hogy a taxis azonnali megoldás mindenre, ha fesztiválról megyünk haza.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.