Öt érv a műfüvek mellett – a tévhitek leleplezésére

Sokan azt hiszik, hogy a műfű vásárlás átverés, hiszen még nem terjedt el a köztudatban annyira a használata – viszonylag kevés háztartásnál találhatók meg a műfüvek.

Cikkünkben ezt a tévhitet szeretnénk eloszlatni, és öt érvet szeretnénk a műfű vásárlás mellett felhozni.

Tévhit 1 – nem élethű

A mai modern gyártási technológiának köszönhetően már mindenre képesek lehetünk. Rendkívül élethű, jól néz ki és igényes – szinte nem is lehet megkülönböztetni a hagyományos pázsitféléktől, annyira jól készítik el.

Tévhit 2 – nagyon drága

Az ember hajlamos azt gondolni, hogy minden drága, ami mesterséges. Ez nem igaz! Az állítás hamis! Mindössze 5000 Ft / négyzetméter áron lehet kapni, ami rendkívül kedvező a hazai kereskedői árakhoz képest.

Tévhit 3 – tönkremegy a napon

A műfű szinte soha nem megy tönkre a napon. Ennek az az oka, hogy a legtöbb ilyen fűféle tökéletesen UV álló. Akár hosszú hetekig, hónapokig is kint lehet a napsütéses helyeken, semmi baja nem lesz, nekünk meg nem kell foglalkozni a cipelésével.

Tévhit 4 – nem jó gyerekek, állatok mellé

Gyerekek és állatok mellé is tökéletesen jól használható. Hiszen, bírja a taposást, nem megy ki alattuk, és a mechanikai sérülésekkel szemben is gyakorlatilag tökéletesen ellenálló az anyaga.

Tévhit 5 – csak a kertben használható

A műfű nem csak a kertben használható. Használható akár teraszon, erkélyen vagy játszótéren is, de igazából nincsenek korlátok. Kicsit stílusosabb lakberendezési képességekkel akár még a nappaliban is le lehet teríteni valahová.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.